seksuele-problemen.nl
Menu
 

Wat is anale seks?
Is anale seks vies?
Is anale seks alleen voor homoseksuelen?
Is anale seks pijnlijk?
Kan ik zwanger worden van anale seks?
Hoe doe je dat, anale seks?

Wat is anale seks?
Anale seks is seks waarbij de penis in de anus (poepgat) van de partner wordt gebracht om seksueel genot te ondervinden

Is anale seks vies?
Ja. De penis wordt in de anus gestoken. Daarachter kan ontlasting zitten. Als iemand erg geil is dan wordt de drempel voor het wel of niet doen van vieze dingen veel lager. Hierdoor kan anale seks prettig zijn

Is anale seks alleen voor homoseksuelen?
Nee. Anale seks wordt ook beoefend door heteroseksuelen. Het wordt gezien als een verrijking van de alledaagse seks.

Is anale seks pijnlijk?
Ja. Voor diegene die zijn/haar anus ter beschikking stelt is het altijd een beetje pijnlijk als de penis naar binnen gaat. Als je last hebt van hemorroïden (aambeien) kan het ook extra pijnlijk zijn. Bij langdurige anale seks kan het pijnlijker worden. Bij ruwe, harde seks is het heel pijnlijk en kunnen de darmen worden beschadigd. Doe het dus altijd rustig.

Kan ik zwanger worden van anale seks?
Nee. Normaal gesproken is dan niet mogelijk. Er is namelijk geen verbinding tussen de darmen en je baarmoeder/eileiders. Je kan wel zwanger worden als er eerst anale seks plaatsvindt (veilig of onveilig maakt niet uit) en daarna vaginale seks. De man kan een orgasme krijgen in de anus en sperma meebrengen de vagina in. Een condoom kan in de anus scheuren (het kan een heel klein gaatje zijn). Als hetzelfde condoom later wordt gebruikt bij vaginale seks, is er ook kans op bevruchting. Doe daarom altijd na anale seks een condoom om als je van plan bent vaginale seks te gaan bedrijven (ook handig om geen bacteri├źn uit de anus diep in de vagina te brengen.

Hoe doe je dat, anale seks?
Eerst een paar tips:
-Beide partners moeten geil zijn. Lang voorspel, masturbatie, orale seks en vaginale seks zijn vaak handig om mee te beginnen
-De penis moet erg stijf zijn om de anus binnen te kunnen, omdat hij door een aangespannen kringspier heen moet
-Zoek de anus altijd eerst op met een vinger, omdat het erg pijnlijk is als je met je penis net boven of onder de anus aan het drukken bent.
-Gebruik een glijmiddel zoals vaseline om de anus en de penis in te smeren. Hiervoor is eventueel ook vaginaal slijm of speeksel te gebruiken.
-Ga niet te hard te keer. Dat kan pijn doen en zelfs wonden in de darmen veroorzaken

De partner die zijn/haar anus ter beschikking stekt gaat naakt knielen, buigt zich zover mogelijk naar voren en steunt met zijn/haar handen op het bed. De benen moeten iets uit elkaar geplaatst worden, zodat de andere partner tussen de benen in kan knielen. Met een vingen wordt de met glijmiddel ingesmeerde anus gevonden en wordt de ingesmeerde penis er naartoe geleid. De partner die knielt moet gaan persen (dit leid de partner af van wat er gebeurd en ontspant de kringspier in de anus). Vervolgens drukt de partner zijn penis met enkele voor/achterwaartse bewegingen in de anus. Als de partner met zijn penis binnen is gekomen, kan hij met voor/achterwaartse bewegingen bij zichzelf seksueel genot opwekken en eventueel een orgasme. Het is aan te raden de geknielde partner tegelijkertijd seksueel genot te bieden door de clitoris of eikel te masseren.